NOT KNOWN FACTS ABOUT بیماری گال زنان

Not known Facts About بیماری گال زنان

Not known Facts About بیماری گال زنان

Blog Article

پزشک شما ممکن است داروهای اضافی برای کمک به تسکین برخی از علائم آزاردهنده مرتبط با گال را تجویز کند مانند:

گال اغلب می‌تواند روی چند عضو خانواده در یک زمان تاثیر گذارد. بیماری می‌تواند به شخص دیگر منتقل شود قبل از اینکه فرد علائمی داشته باشد.

اگرچه این عوارض معمولا موقتی هستند، اما ممکن است ناراحت‌کننده باشند. درمان‌های طبیعی متداول برای گال عبارت‌اند از:

تولید محتوا در زمینه میکروب شناسی و ویروس شناسی در مجله سلامت کیوان، علاقمند به علوم آزمایشگاهی و مقالات علمی.

کنه ها معمولاً بیش از ۴۸ تا ۷۲ ساعت دور از میزبان زنده نمی مانند و اگر ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتیگراد) قرار بگیرند ، می میرند.

گال‌ها از نظر حاوی بودن رزین و اسید تانیک غنی هستند و برای ساختن جوهرهای دائمی در رنگرزی و دباغی مورد استفاده قرار می‌گیرند.[۱] نگارخانه[ویرایش]

با این حال، این درمان روی کنه‌هایی که در پوست شما فرو رفته‌اند به خوبی اثر نخواهد کرد.

گال در یک شب درمان نمی شود و شاید خارش را برای چند مدت داشته باشد. در طی درمان عادت های سالم را تمرین کنید چون می تواند به دستیابی سریع تر نتایج کمک کند. اگر می توانید استراحت و ورزش بیشتری داشته باشید. در صورت امکان رژیم غذایی سالم مصرف کنید چون تمامی این عوامل به بهتر شدن وضع شما کمک خواهند کرد.

در صورتی که نشانه‌های بیماری گال را در بدن خود مشاهده کردید، در نخستین مرحله حتما با پزشک خود در این زمینه مشورت نمایید. عارضه‌های پوستی زیادی از جمله درماتیت و اگزما می‌توانند با خارش پوست و دانه‌های کوچک همراه باشند؛ بنابراین پزشک شما می‌تواند علت اصلی ظهور این علائم را تشخیص داده و روش درمانی صحیح را برای آن تجویز کند.

در واقع از طریق پوشاندن پوست با لایه‌ای از روغن‌های معدنی و برداشتن یک لایه نازک از روی آن، می‌توان پوست را از نظر وجود انگل گال، تخم انگل‌ها و همچنین دیگر ذرات ریز بیماری‌زا معاینه کرد.

کنه هایی که باعث گال می شوند پس از یک بار درمان از بین می روند. درمان نیازی به تکرار ندارد مگر جلوگیری از بیماری گال اینکه عفونت از بین نرود یا عود کند.

فواید ماساژ شیاتسو برای صورت چیست و روش انجام ماساژ ژاپنی shiatsu

انواع آنتی هستامین‌هایی مانند لوسیون پراموکسین یا بنادریل برای کاهش خارش.

بهتر است درمان‌های موضعی را تا هفت روز تکرار کنید. برخی داروهای رایج که برای درمان گال استفاده می‌شود عبارت‌اند از:

Report this page